T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ELAZIĞ / MERKEZ - Yunus Emre İlkokulu

Sayim ARSLAN - Okul Müdürü

ÖZ GEÇMİŞİ

         1975 yılında Elazığ’ın Palu ilçesi Taban Özü Köyü’nde doğdu. İlkokulu doğduğu köyde bitirdi. Ortaokul ve lise öğrenimini Elazığ’da tamamladı. 1994 yılında Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nü kazandı.

         Üniversite eğitimini 1998 yılında tamamladı. Aynı yıl Bingöl Çeltiksuyu Sabah Gazetesi Yatılı İlköğretim Okulu’na sınıf öğretmeni olarak atandı. Bu okulda sırasıyla  dört yıl sınıf öğretmeni, bir yıl Müdür Yardımcılığı ve dört yıl Müdür Başyardımcılığı görevlerini yürüttü.

         2008 yılında isteği üzerine Elazığ’a öğretmen olarak atandı. Elazığ da çeşitli okullarda çalıştıktan sonra 2010 tarihinde Elazığ Baskil İlçesi Mustafa Bilbay İlköğretim Okulu’na Okul Müdürü olarak atandı. Okul Müdürü olarak çalıştığı dönemde Elazığ Fırat Üniversitesi “Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması Ve Ekonomisi” alanında yüksek lisans yaptı. İsteği üzerine 2014 yılında Elazığ Salim Hazarlı İlkokuluna Müdür olarak atandı. 2019 yönetici yer değiştirme döneminde isteği üzerine Yunus Emre İlkokuluna Müdür olarak atandı. Halen bu okuldaki görevini yürütmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.